Fastighet & Villaspolning

Fastighetsspolning

Fastighets-spolning

Har du problem med Kluckande eller illaluktande avlopp? Lugn vi hjälper dig!

Problem i fastighetens avloppssystem beror oftast på bristfälligt underhåll. Rekommendationen är att underhålla sitt avloppssystem ca vart 5:e år.

Vi spolar era avlopp med hetvatten och högt vattentryck utan tillsatser på upp till 400 bar för att få bort fett, slam och rost samt annat som kan orsaka problem om det får ligga kvar i ledningarna.

Villaspolning

Har det börjat bubbla och klucka i avloppet? Rinner vattnet inte undan med samma fart som tidigare? Kommer det dålig och unken lukt från vasken eller brunnen? Då kan det vara dags för en villaspolning av avloppet i din villa.

Villaspolning i alla spolpunkter som krävs

Med åren samlas fett, urinsten och tvålrester i ledningarna vilket minskar dimensionen. För att förebygga stopp rekommenderar vi att regelbundet underhållsspola ledningarna genom en villaspolning med en intervall på ca 3-5år. När vi utför en villaspolning spolar vi från kök, badrum, gästtoalett och tvättstuga, d.v.s. alla spolpunkter som krävs för att komma åt hela fastighetens avloppssystem.

Säker och professionell villaspolning

Högtryckstjänst Syd AB erbjuder dig en säker och professionell villaspolning / avloppsspolning med moderna högtrycksaggregat, vi anpassar vattentrycket efter dina avloppsledningars behov och spolar med hetvatten för att säkerställa ett optimalt slutresultat.

Högtryckstjänst Syd AB erbjuder dig snabb service, miljövänliga metoder & erfaren personal!