Avloppsspolning

Avloppsspolning - Högtryckstjänst AB

Har du problem med Kluckande eller illaluktande avlopp? Lugn vi hjälper dig! Problem i fastighetens avloppssystem beror oftast på bristfälligt underhåll. Ett avlopp som luktar illa och stopp i avloppet kan få besvärliga och dyra konsekvenser som vattenskador och driftsstopp.

Hur ofta ska man utföra avloppsspolning?

Rekommendationen är att underhålla dina avloppsrör ca vart 3e-5e år.

Hur går avloppsspolning till?

Vi utför avloppsspolning med hjälp av högtrycksspolning med hetvatten utan tillsatser på upp till 400 bar för att få bort fett, slam och rost samt annat som kan orsaka problem om det får ligga kvar i ledningarna.Det är viktigt att åtgärda grundproblemet snabbt eftersom det är enklare och billigare än att ta itu med stora problem som översvämningar. Vatten har en förmåga att snabbt tränga in i materialet och orsaka skador som mögel, röta, bakterier och dålig lukt.

Förebygg avloppsproblem på följande sätt:

Det allra bästa för att förebygga avloppsstopp och översvämningar är regelbunden högtrycksspolning och stamspolning av avlopp och stammar. Det minskar risken för dyra akuta utryckningar och skador. Ett annat tips är att bara spola ner kiss, bajs och vanligt toalettpapper i toaletten och att inte skölja ner matrester och fett i köksavloppet.

Kontakta oss för avloppsspolning & stamspolningar

Ring oss direkt om det bubblar och luktar illa i diskhon eller vid återkommande stopp i avloppen. Då rengör vi dina avlopp med högtrycksspolning och åtgärdar stoppets orsaker. Vid eventuella vattenskador åtgärdar vi även det skadade utrymmet genom att suga upp vatten, sanera och avfukta.

Ring oss på 040-101065 för avloppsspolning och stamspolning i Skåne.